Tasapainottavat ja virkistävät tunnit

hatha

Hathatunnit sisältävät yksittäisten asanoiden rakentamista omaan, rauhalliseen tahtiin. Tunti alkaa alkurentotuksella/hengitysharjoituksilla ja jatkuu aurinkotervehdyksellä tai suoraan yksittäisillä asanoilla. Ehdimme keskittyä jokaisen asanan tekemiseen hengityksen kanssa ja lopetamme rentoutuksella (savasana). Tunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta, aloitteleva pysyy mukana ja kokeneempi joogaaja pääsee syventämään keskittymistä.

Lempeä Aamu

Herättelevä, virkistävä tunti takaa parhaan mahdollisen päivän aloituksen! Tunti sopii kaikille, harjoitus on kevyehkö ja muunneltavissa jokaisen taitotasoon sopivaksi. Myös ensikertalaisille!

afterwork

Hartiat jumissa, energiat alhaalla, kismittää... Oliko rankka työpäivä? Hyviä uutisia: jooga auttaa! Tule töiden jälkeen virkistämään kehoa ja mieltä rauhalliseen ympäristöön - takuuvarmasti voit paremmin suunnatessasi takaisin päivän askareisiin. Teemme aluksi lempeän virkistäviä, avaavia liikkeitä ja lopuksi rentoudumme, rauhoitumme ja hengähdämme. Et tarvitse kokemusta joogasta, tule omana itsenäsi <3

seasonal flow

Seasonal- tunnilla huomioidaan kehon ja mielen mukautuminen vuodenaikojen vaihteluun. Harjoitukseen syvennytään rentoutuksen ja hengitysharjoituksen avulla. Asanaharjoitus koostuu vuodenaikojen mukaan muuttuvasta flow-sarjasta ja rauhallisista pitkäkestoisemmista asanoista. Tunnin päättää rentoutus ja meditaatio. Tämä tasapainottava ja rauhallinen harjoitus sopii niin edistyneelle joogille kuin vasta-alkajallekin!