Info + Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet alle yleisiä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Kun tulet joogatunnille, huomaathan, että avaamme ovet n. 15-20 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta, ja esteen sattuessa varaus on peruttava viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan normaalin kertamaksun hinnan.


haluaisin aloittaa joogan. mille tunnille tulisin?

Puron tunneista valtaosa soveltuu täysin vasta-alkajillekin. Voit tutustua tuntikuvauksiin ja aikatauluun ja valita kalenteriisi ja fiilikseesi soveltuvan tunnin! Ainoastaan Power Flow -tunneille suosittelemme muutaman Slow Flow -joogan alle.


mitä tarvitsen mukaani? tuonko oman maton?

Meillä on sinulle kaikki tarvittavat välineet, toki jos tykkäät omalla matolla joogata, sen voi ilman muuta tuoda tunnille. Pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin ja nappaa mukaan villasukkaa ja pitkähihasta, jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen. Joogataan paljain jaloin, eli mitään liikuntakenkiä tms. et tarvitse!


miten ja milloin maksan joogatuntini?

Saapuessasi Purolle voit ilmoittautua aspaan ja samalla maksaa kertamaksun tai ostaa kortin joogaan. Maksuvälineinä käy pankki- ja luottokortit, käteinen, liikuntasetelit ja -mobiilimaksut (Smartum, TYKY, Edenred, ePassi, Eazybreak).