18.jpg
 

Joogaa aamusta iltaan, voimakkaasta rauhalliseen.

Tutustu Puro Flow’n tuntivalikoimaan ja valitse fiilikseesi sopiva tunti! Jokaisesta kategoriasta löydät myös vasta-alkajille sopivia tunteja. Ennen ensimmäistä tuntiasi meillä suosittelemme tutustumaan myös lukaisemaan yleisiä ohjeita ja usein kysyttyjä kysymyksiä!

 

Pehmeät ja palauttavat joogat

Yin

Yin tarkoittaa mm. passiivisuutta - yin jooga on palauttava, syvästi rentouttava joogamuoto. Tunneilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, jotka puhdistavat ja rentouttavat kehoa samalla lisäten liikkuvuutta. Venyttelyn yhteydessä harjoitellaan tietoista läsnäoloa; yinjooga on mainio tapa tutustua meditaatioon! Yin -tunneille voit tulla ilman aiempaa kokemusta joogasta - rauhallinen harjoitus soveltuu mainiosti ensimmäiseksi joogatunniksi, mutta on myös tärkeä vastapaino kokeneemman joogin voimakkaammalle harjoitukselle.

Yin-joogaa löydät myös teematunneilta, esimerkiksi Yin + Äänimaljat -tunnilla yhdistetään rauhalliseen yinjoogaan superrentouttava äänimaljojen värähtely!

resto

Restoratiivisella joogatunnilla pysähdytään rauhoittavien asanoiden ja meditaatioharjoitusten avulla. Asennoissa ollaan pidemmänkin aikaa, ja tarkoituksena on ikäänkuin 'sulattaa' keho täysin rennoksi ja pehmeäksi - rentoutua aktiivisesti. Ihanan palauttava ja rauhoittava joogamuoto sopii myös ensikertalaisille! Pukeudu lämpimiin, mukaviin vaatteisiin ja nappaa halutessasi mukaan lisää tukivälineitä kotoa, kuten vilttiä, tyynyä, blokkeja tai bolsteria!

yoga Nidra - unijooga

Unijoogassa teemme pitkän, syvärentouttavan ohjatun meditaation unen ja valveillaolon rajamailla.
Ota mukaan lämpimät, mukavat vaatteet ja mahdollisesti silmien peitoksi huivi tms. Nukahtaminen sallittu!

17.jpg

Tasapainottavat ja virkistävät tunnit

hatha

Hathatunnit sisältävät yksittäisten asanoiden rakentamista omaan, rauhalliseen tahtiin. Tunti alkaa alkurentotuksella/hengitysharjoituksilla ja jatkuu aurinkotervehdyksellä tai suoraan yksittäisillä asanoilla. Ehdimme keskittyä jokaisen asanan tekemiseen hengityksen kanssa ja lopetamme rentoutuksella (savasana). Tunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta, aloitteleva pysyy mukana ja kokeneempi joogaaja pääsee syventämään keskittymistä.

Lempeä Aamu

Herättelevä, virkistävä tunti takaa parhaan mahdollisen päivän aloituksen! Tunti sopii kaikille, harjoitus on kevyehkö ja muunneltavissa jokaisen taitotasoon sopivaksi. Myös ensikertalaisille!

afterwork

Hartiat jumissa, energiat alhaalla, kismittää... Oliko rankka työpäivä? Hyviä uutisia: jooga auttaa! Tule töiden jälkeen virkistämään kehoa ja mieltä rauhalliseen ympäristöön - takuuvarmasti voit paremmin suunnatessasi takaisin päivän askareisiin. Teemme aluksi lempeän virkistäviä, avaavia liikkeitä ja lopuksi rentoudumme, rauhoitumme ja hengähdämme. Et tarvitse kokemusta joogasta, tule omana itsenäsi <3

seasonal flow

Seasonal- tunnilla huomioidaan kehon ja mielen mukautuminen vuodenaikojen vaihteluun. Harjoitukseen syvennytään rentoutuksen ja hengitysharjoituksen avulla. Asanaharjoitus koostuu vuodenaikojen mukaan muuttuvasta flow-sarjasta ja rauhallisista pitkäkestoisemmista asanoista. Tunnin päättää rentoutus ja meditaatio. Tämä tasapainottava ja rauhallinen harjoitus sopii niin edistyneelle joogille kuin vasta-alkajallekin!

Vahvistavat ja voimakkaat

slow flow

Lempeän lämmittävä, virtaava joogatunti joka sisältää niin avaavia kuin vahvistavia asanoita. Toisin kuin vauhdikkaassa Power Flow'ssa, tällä tunnilla viipyillään asennoissa ja käytetään hieman enemmän aikaa asentojen tekniikan hiomiseen, joten tämä tunti sopii hyvin myös sinulle, joka vasta aloittelet joogapolkuasi tai kokeilet liikkuvampia joogatunteja ensimmäistä kertaa!
Tervetuloa!

power flow ja power flow + inversion

Power Flow tuottaa lämpöä kehossa ja kehittää voimaa - toisin sanoen tulee hiki ja tunti käy lihaskuntotreenistä! Vaikka tunnin liikkeet ovat voimakkaita ja tahti menevää, teet harjoituksen kehoa kuunnellen ja aina tarvittaessa keventäen. Tunti ei välttämättä ole kaikista paras vasta-alkajalle, mutta esim. Slow Flow -tunneilta opit vinyasan perusteet!

Inversion -tunneilla flow’n ohessa harjoittelemme haastavampia, akrobaattisiakin jooga-asentoja kuten käsillä- ja päälläseisontaa. Tule rohkeasti haastamaan itsesi!

21.jpg

 30°C - Lämpöjoogat

tunnit, joiden nimen perässä on 30°C

Näillä tunneilla sali on lämmitetty noin kolmeenkymmeneen asteeseen, ja pääset nautiskelemaan joogasta matalalämpösäteilijöiden alle. Lempeä lämpö tukee kehoa rentoutumaan ja avautumaan asanoille! Tunnit ovat muuten sisällöltään vastaavia, kuin ‘‘normaalilämpöiset’’, voit tutustua tuntikuvauksiin yllä.

Lämpötuntiin voit varautua juomalla riittävästi. Studiolla on puhtaita pyyhkeitä, jolla voit peittää bolsteria tai estää käsiä liukumasta matolla.

Hotjooga Pori

Info + Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet alle yleisiä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Kun tulet joogatunnille, huomaathan, että avaamme ovet n. 15-20 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunneille ilmoittaudutaan ajanvarausjärjestelmän kautta, ja esteen sattuessa varaus on peruttava viimeistään 4h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomista varauksista joudumme veloittamaan normaalin kertamaksun hinnan.


haluaisin aloittaa joogan. mille tunnille tulisin?

Puron tunneista valtaosa soveltuu täysin vasta-alkajillekin. Voit tutustua tuntikuvauksiin ja aikatauluun ja valita kalenteriisi ja fiilikseesi soveltuvan tunnin! Ainoastaan Power Flow -tunneille suosittelemme muutaman Slow Flow -joogan alle.


mitä tarvitsen mukaani? tuonko oman maton?

Meillä on sinulle kaikki tarvittavat välineet, toki jos tykkäät omalla matolla joogata, sen voi ilman muuta tuoda tunnille. Pukeudu mukaviin, joustaviin vaatteisiin ja nappaa mukaan villasukkaa ja pitkähihasta, jokainen tunti päättyy loppurentoutukseen. Joogataan paljain jaloin, eli mitään liikuntakenkiä tms. et tarvitse!


miten ja milloin maksan joogatuntini?

Saapuessasi Purolle voit ilmoittautua aspaan ja samalla maksaa kertamaksun tai ostaa kortin joogaan. Maksuvälineinä käy pankki- ja luottokortit, käteinen, liikuntasetelit ja -mobiilimaksut (Smartum, TYKY, Edenred, ePassi, Eazybreak).