Pehmeät ja palauttavat joogat

Yin

Yin tarkoittaa mm. passiivisuutta - yin jooga on palauttava, syvästi rentouttava joogamuoto. Tunneilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, jotka puhdistavat ja rentouttavat kehoa samalla lisäten liikkuvuutta. Venyttelyn yhteydessä harjoitellaan tietoista läsnäoloa; yinjooga on mainio tapa tutustua meditaatioon! Yin -tunneille voit tulla ilman aiempaa kokemusta joogasta - rauhallinen harjoitus soveltuu mainiosti ensimmäiseksi joogatunniksi, mutta on myös tärkeä vastapaino kokeneemman joogin voimakkaammalle harjoitukselle.

Yin-joogaa löydät myös teematunneilta, esimerkiksi Yin + Äänimaljat -tunnilla yhdistetään rauhalliseen yinjoogaan superrentouttava äänimaljojen värähtely!

resto

Restoratiivisella joogatunnilla pysähdytään rauhoittavien asanoiden ja meditaatioharjoitusten avulla. Asennoissa ollaan pidemmänkin aikaa, ja tarkoituksena on ikäänkuin 'sulattaa' keho täysin rennoksi ja pehmeäksi - rentoutua aktiivisesti. Ihanan palauttava ja rauhoittava joogamuoto sopii myös ensikertalaisille! Pukeudu lämpimiin, mukaviin vaatteisiin ja nappaa halutessasi mukaan lisää tukivälineitä kotoa, kuten vilttiä, tyynyä, blokkeja tai bolsteria!

yoga Nidra - unijooga

Unijoogassa teemme pitkän, syvärentouttavan ohjatun meditaation unen ja valveillaolon rajamailla.
Ota mukaan lämpimät, mukavat vaatteet ja mahdollisesti silmien peitoksi huivi tms. Nukahtaminen sallittu!